Op 17 mei jl. vond de aftrap plaats van het programma ‘Op voorsprong met nieuwe energie in Drenthe’. Binnen dit programma kunnen MKB-leden van Metaalunie Noord gebruikmaken van subsidies en begeleiding door energieadviseurs bij het nemen van energiebesparende maatregelen. Het programma is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Provincie Drenthe en Koninklijke Metaalunie. DBO energie is gevraagd om haar expertise en ervaring in te zetten voor dit programma.

DBO Energie
Als onafhankelijk adviseur zal DBO energie metaalbedrijven helpen inzicht te krijgen in het huidige energieverbruik en de mogelijkheden om energie te besparen. Zeker met de invoering van de Informatieplicht Energiebesparing op 1 juli a.s. valt er voor deze bedrijven veel winst te behalen. Ook wordt er gekeken naar welke energiebeperkende maatregelen er genomen kunnen worden.

Informatie en aanmelding
Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelding, vindt u op de site van de Metaalunie. Ook kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen, dan helpen wij u verder.

Pin It on Pinterest