DBO Energiemonitoring

Voldoet u aan de Informatieplicht per 1 juli 2019?

Vanaf 1 juli 2019 hebben bedrijven en instellingen de verplichting om aan te geven welke energiebesparende maatregelen er zijn genomen. Het betreft hier organisaties die jaarlijks vanaf 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas(equivalent) verbruiken. Door de aanpassing van het Activiteitenbesluit milieubeheer is er nu dus – naast de energiebesparingsplicht – ook een informatieplicht ingesteld. Met deze verplichting willen de overheid en het bedrijfsleven energiebesparing versnellen.

Door energiemonitoring van DBO hebben wij inzicht gekregen in ons energieverbruik.
Dit heeft ons veel tijd en geld bespaard.

Weet u wat u moet doen?

Voor elke bedrijfstak is er een Erkende Maatregelenlijst voor energiebesparing (EML) samengesteld. Begin dit jaar is deze lijst geactualiseerd, waarbij alle maatregelen vermeld staan met een terugverdientijd van 5 jaar of minder. U kunt nu alvast beginnen met de energiebesparende maatregelen.

Stuur uw rapportage op tijd in

Om aan uw informatieverplichting te kunnen voldoen, moet u uiterlijk 1 juli 2019 uw rapportage ingediend hebben. Met de Energiemonitoring van DBO energie kunnen wij uw energieverbruik in kaart brengen en u helpen bij uw rapportage. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

ENERGIEBESPARING

DBO energie adviseert bij energiebesparing. Middels monitoring en installatie van ledverlichting kunt u veel besparen op energie.

ZAKELIJK

KvK: 64161609
BTW: NL855549373B01
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

© 2018 DBO energie | Alle rechten voorbehouden | realisatie: DZGND.NL | teksten: SL Advies

 

CONTACTGEGEVENS

Ribeshage 20
9408 EB ASSEN

info@dboenergie.nl
06-34032825

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina!