Korte terugverdientijd dankzij subsidie bij Halfords Vanderveen

Bij Warenhuis Vanderveen in Assen is op de eerste verdieping Halfords gevestigd, welke een verbouwing heeft ondergaan. Hiervoor hebben wij de verlichting verzorgd. In de nieuwe situatie is gekozen voor ronde ledpanelen als basisverlichting en zijn er ledspots in rails geplaatst om de producten uit te lichten. Zowel Halfords als naastgelegen Intersport hebben nu een eenduidig verlichtingsplan om zo een beter geheel te creƫren op deze verdieping.

Wij hebben niet alleen de ledverlichting aangepast en geplaatst, maar ook de subsidieaanvraag voor deze klant uitgevoerd. Hierdoor heeft deze klant een terugverdientijd van deze investering van minder dan 3 jaar. Daarnaast is er een besparing van energieverbruik gerealiseerd van 6450 Watt per uur; 67% t.o.v. het vorige verbruik.

Pin It on Pinterest