Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn er in vele soorten en maten. Zowel voor particulier als zakelijk gebruik. Welke zonnepanelen in uw situatie geschikt zijn, hangt af van uw energieverbruik en de plaatsingsmogelijkheden.

Lagere kosten met zonnepanelen

De afgelopen jaren is het aantal zonuren steeds toegenomen. Hierdoor kunt u met zonnepanelen al snel zo’n € 600 per jaar besparen op de elektriciteitsrekening. Dit is afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat u plaatst. Ondanks de toekomstige veranderingen in de vergoeding voor stroom die u aan het net levert, kunt u het totale voordeel vergelijken met een spaarrente van 15 procent. Hierdoor zijn zonnepanelen een goede investering voor uw huis of bedrijfspand.

€ 100 retour voor DBO klanten*

Elke DBO klant die een nieuwe klant aanlevert, ontvangt € 100,00 retour op zijn / haar aanschaf van zonnepanelen. Lees de voorwaarden en vul de gegevens in. Onze adviseur neemt z.s.m. contact met u op.

*Door het invullen en versturen van onderstaande gegevens, gaat u akkoord met de actievoorwaarden.

Ik draag een nieuwe klant aan:

Akkoordverklaring*

11 + 6 =

SolarEdge

SolarEdge is wereldmarktleider op het gebied van ‘high-performance smart energy’ technologie. Door hun technische expertise en de constante focus op innovatie, hebben wij bewust gekozen voor de zonnepanelen van SolarEdge. SolarEdge zet zich in voor een duurzame wereld en voldoet volledig aan de internationale normen voor kwaliteit en controle, ethisch gedrag en milieubescherming. Niet alleen deze visie past bij ons bedrijf. Ook de goede prijs- en kwaliteitsverhouding en uitstekende service bieden ons de mogelijkheid om u een altijd goed werkende zonne-installatie te garanderen.

Voordelen zonnepanelen DBO

 • EIGEN ENERGIE PRODUCEREN
  Zonlicht is onuitputtelijk en daarmee de meest zuinige energiebron. Met uw eigen zonnepanelen maakt u zelf stroom. Hierdoor heeft u geen last van prijsschommelingen op de energiemarkt.
 • BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING
  Door zelf stroom op te wekken heeft u minder tot geen stroom nodig van het elektriciteitsnetwerk. Zo bespaart u maandelijks op uw energiekosten.
 • EEN SLIMME INVESTERING
  Gemiddeld betaalt u zonnepanelen in zeven tot acht jaar terug. Daarnaast hebben zonnepanelen een levensduur van ruim 25 jaar. En wist u dat een zonne-installatie waarde vermeerderend werkt bij eventuele verkoop van uw huis of bedrijfspand?
 • ALTIJD EEN OPTIMAAL WERKENDE INSTALLATIE
  Voorheen werden zonnepanelen in serie geschakeld, waar door bij storing of verminderde opbrengst van één paneel, direct de hele serie minder opleverde of zelfs uitviel. Door de Power Optimizers van SolarEdge voorkomen we uitval of verminderde opbrengst van zonnepanelen.
 • PER DAG LANGER STROOM OPWEKKEN
  Een ander voordeel van deze optimizers is, dat ze ook al bij weinig zonlicht stroom opwekken. Denk aan de periode van zonsopkomst en zonsondergang. Hierdoor is de opbrengst van de installatie hoger dan bij zonnepanelen zonder deze optimizers.
 • DIRECT INZICHT IN DE STROOMOPBRENGST
  Door de omvormers en bijbehorende monitoringsapp, ziet u direct hoeveel stroom u opwekt. Ook kunnen wij uw installatie van afstand in de gaten houden. Zo worden eventuele onderbrekingen of storingen sneller opgespoord en verholpen.

 

Vrijblijvend advies over zonnepanelen

Wij geven u graag advies, passend bij uw specifieke situatie. Hierbij denken we met u mee bij het maken van een goede keuze en het doen van een slimme investering. Daarbij besteden we aandacht aan technische zaken als optimale plaatsing, opbrengst en kwaliteit. Ook zetten we voor u de mogelijke subsidies en terugverdientijd op een rij. Zo geven we u een realistisch beeld van uw specifieke situatie. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

ENERGIEBESPARING

DBO energie adviseert bij energiebesparing. Middels monitoring en installatie van ledverlichting kunt u veel besparen op energie.

ZAKELIJK

KvK: 64161609
BTW: NL855549373B01
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

© 2018 DBO energie | Alle rechten voorbehouden | realisatie: DZGND.NL | teksten: SL Advies

 

CONTACTGEGEVENS

Ribeshage 20
9408 EB ASSEN

info@dboenergie.nl
06-34032825

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina!