DBO Energie
DBO Energie

Over DBO

Home E Over DBO

DBO ENERGIE

Om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van energiebesparing en het woud van aanbieders en mogelijkheden, adviseert DBO energie u op maat en kan voor u de oplossing installeren.

Als onafhankelijk adviesbureau en installatiebedrijf komen we samen met u tot de juiste keuzes en begeleiden wij het gehele besparingstraject. Vaak gaan met deze keuzes investeringen gepaard, waarbij u mogelijk recht heeft op subsidie en financieringen. DBO breng dit voor u in kaart en vraagt dit voor u aan. Daarnaast leveren en installeren wij hoogwaardige warmtepompen, airco’s, laadpalen, zonnepanelen en ledverlichting, als directe oplossing voor uw energiebesparing.

ODA GECERTIFICEERD

Sinds 2017 is DBO energie een zogenaamde ODA dienstverlener

ODA staat voor Onafhankelijke Diensten Aanbieder, wat inhoudt dat DBO uw energiemeters (gas en elektra) uit mag lezen. Deze gegevens worden zichtbaar gemaakt in een eigen ontwikkelde portal, zodat u inzicht krijgt in uw energieverbruik. Lees meer hierover bij Energiemonitoring

Uw voordelen op een rij:

Meer rendement op de lange termijn, door een lagere energie rekening.

Steeds meer afnemers en klanten stellen duurzaam investeren als eis bij hun keuze voor leveranciers.

U kunt een bijdrage leveren aan het behoud van onze aarde, zodat er ook in de toekomst een beroep gedaan kan worden op benodigde energiebronnen.

Een omschakeling naar bijvoorbeeld ledverlichting is duurzaam, omdat deze verlichting 8 tot 10 x langer meegaat dan traditionele verlichting.

WERKWIJZE

Voordat we met u samen kunnen werken, vindt er altijd een vrijblijvende kennismaking plaats. Tijdens dit gesprek inventariseren wij met u de wensen en behoeften. Aan de hand van deze informatie doen wij u een voorstel voor energiebesparing, met de te nemen maatregelen. Daarna gaan wij een 0-meting doen om uw huidige energieverbruik exact in kaart te brengen. Vervolgens helpen wij u bij het maken van keuzes voor leveranciers of – in geval van ledverlichting – zorgen wij zelf voor de benodigde aanpassingen. Indien u de aanpassingen niet uit eigen middelen kunt realiseren, dan kijken we samen met u naar mogelijkheden voor financiering.

Middels onze online monitoringssysteem ziet u direct hoeveel energie u bespaart en wat u dat oplevert. Daarna kunnen wij eventueel subsidie voor u aanvragen. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor energiecontractbeheer. Hierbij kijken we of uw energiecontract nog wel aansluit bij de nieuwe situatie en mogelijk naar beneden bijgesteld kan worden. Zo bent u verzekerd van de beste oplossingen voor uw energiebesparing.