DBO Energie
DBO Energie

Airconditioning

Home E Airconditioning

Airco in huis of kantoor?

Een airco kent iedereen uit de auto: het koelt de ruimte af. Deze worden ook steeds vaker in huis gebruikt om de warme zomer door te komen en om een fijn klimaat in huis, slaapkamer of kantoor te krijgen. Steeds vaker wordt een airco ingezet om het huis te verwarmen. Dit kan als aanvulling op de CV ketel.
Er zijn veel verschillende vormen van binnen units. Het meeste gebruikte model is degene die op de wand worden gemonteerd. Uiteraard zijn er ook de losse, mobiele airco’s. Deze zijn echter niet erg duurzaam. Ook zijn er units aan het plafond mogelijk of varianten die in een systeemplafond worden gemonteerd. Voor ieder wat wils!

Er kunnen meerdere binnen units op een buitenunit worden aangesloten. Hierdoor is het mogelijk verschillende temperaturen in te stellen voor de verschillende ruimtes. De binnen-unit wordt door middel van leidingen aan de buitenunit gekoppeld. Door deze leidingen wordt het koudemiddel getransporteerd en dus warmte afgevoerd of aangevoerd.

 Wij helpen u graag om te komen tot de beste oplossing in uw situatie met als doel een aangenaam klimaat tegen lagere energiekosten.

Daarom

VRIJBLIJVEND ADVIES OVER AIRCO’S

Wij geven u graag advies, passend bij uw specifieke situatie. Hierbij denken we met u mee bij het maken van een goede keuze en het doen van een slimme investering. Daarbij besteden we aandacht aan technische zaken als optimale plaatsing, soort gebruik en kwaliteit. Zo geven we u een realistisch beeld van uw specifieke situatie. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Robert Nijholt

Eigenaar Studio Dundis (Rolde)

Airco in ons kantoorpand: zomers en winters de voordelen van een optimale werkomgeving!

Wenst u meer informatie?