DBO energie

Om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van energiebesparing en het woud van aanbieders, adviseert DBO energie u op maat. Als onafhankelijk adviesbureau komen we samen met u tot de juiste keuzes en begeleiden wij het gehele besparingstraject. Vaak gaan met deze keuzes investeringen gepaard, waarbij u mogelijk recht heeft op subsidie. DBO breng dit voor u in kaart en vraagt dit voor u aan. Daarnaast leveren en installeren wij hoogwaardige ledverlichting als directe oplossing voor uw energiebesparing. Ook bij financieringsvragen helpen wij u graag verder.

Uw voordelen op een rij:

  • Meer rendement op de lange termijn, door een lagere energie rekening.
  • Steeds meer afnemers en klanten stellen duurzaam investeren als eis bij hun keuze voor leveranciers.
  • U kunt een bijdrage leveren aan het behoud van onze aarde, zodat er ook in de toekomst een beroep gedaan kan worden op benodigde energiebronnen.
  • Een omschakeling naar bijvoorbeeld ledverlichting is duurzaam, omdat deze verlichting 8 tot 10 x langer meegaat dan traditionele verlichting.

 

DBO heeft onze financiering en subsidie geregeld, zodat wij weer onbezorgd kunnen ondernemen!

ODA gecertificeerd

Sinds 2017 is DBO energie een zogenaamde ODA dienstverlener. ODA staat voor Onafhankelijke Diensten Aanbieder, wat inhoudt dat DBO uw energiemeters (gas en elektra) uit mag lezen. Deze gegevens worden zichtbaar gemaakt in een eigen ontwikkelde portal, zodat u inzicht krijgt in uw energieverbruik. Lees meer hierover bij Energiemonitoring.

Werkwijze DBO energie

Voordat we met u samen kunnen werken, vindt er altijd een vrijblijvende kennismaking plaats. Tijdens dit gesprek inventariseren wij met u de wensen en behoeften. Aan de hand van deze informatie doen wij u een voorstel voor energiebesparing, met de te nemen maatregelen. Daarna gaan wij een 0-meting doen om uw huidige energieverbruik exact in kaart te brengen. Vervolgens helpen wij u bij het maken van keuzes voor leveranciers of – in geval van ledverlichting – zorgen wij zelf voor de benodigde aanpassingen. Indien u de aanpassingen niet uit eigen middelen kunt realiseren, dan kijken we samen met u naar mogelijkheden voor financiering.

Middels onze online monitoringssysteem ziet u direct hoeveel energie u bespaart en wat u dat oplevert. Daarna kunnen wij eventueel subsidie voor u aanvragen. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor energiecontractbeheer. Hierbij kijken we of uw energiecontract nog wel aansluit bij de nieuwe situatie en mogelijk naar beneden bijgesteld kan worden. Zo bent u verzekerd van de beste oplossingen voor uw energiebesparing.

Opdrachtgevers DBO energie

Met o.a. de volgende opdrachtgevers heeft DBO energie samengewerkt. Op de pagina Projecten kunt u meer lezen over deze opdrachten en welke besparingen wij voor deze klanten hebben gerealiseerd. Via onze Facebookpagina houden we u wekelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en projecten.

ENERGIEBESPARING

DBO energie adviseert bij energiebesparing. Middels monitoring en installatie van ledverlichting kunt u veel besparen op energie.

ZAKELIJK

KvK: 64161609
BTW: NL855549373B01
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

© 2018 DBO energie | Alle rechten voorbehouden | realisatie: DZGND.NL | teksten: SL Advies

 

CONTACTGEGEVENS

Ribeshage 20
9408 EB ASSEN

info@dboenergie.nl
06-34032825

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina!