DBO Energie
DBO Energie

Zonnepanelen

Home E Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn er in vele soorten en maten. Zowel voor particulier als zakelijk gebruik. Welke zonnepanelen in uw situatie geschikt zijn, hangt af van verschillende mogelijkheden en keuzes.

LAGERE KOSTEN MET ZONNEPANELEN

De afgelopen jaren is het aantal zonuren steeds toegenomen. Ook zijn de energieprijzen enorm gestegen. Hierdoor kunt u met zonnepanelen veel geld besparen op de elektriciteitsrekening. Ondanks de toekomstige veranderingen in de vergoeding voor stroom die u aan het net levert, kunt u het totale voordeel vergelijken met een spaarrente van 4 procent. Hierdoor zijn zonnepanelen een goede investering voor uw huis of bedrijfspand. De terugverdientijd van uw investering ligt tussen de 3 en 4 jaar.

Daarom

VRIJBLIJVEND ADVIES OVER ZONNEPANELEN

Wij geven u graag advies, passend bij uw specifieke situatie. Hierbij denken we met u mee bij het maken van een goede keuze en het doen van een slimme investering. Daarbij besteden we aandacht aan technische zaken als optimale plaatsing, opbrengst en kwaliteit. Ook zetten we voor u de mogelijke subsidies en terugverdientijd op een rij. Zo geven we u een realistisch beeld van uw specifieke situatie. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Harm Lemmen

Directeur van Repro Service Lemmen (Assen)

Ons energieverbruik is behoorlijk gedaald sinds we zonnepanelen gebruiken.

Wenst u meer informatie?